lab-1

Kvalitet

Orkla Care – en seriös och kvalitetssäkrad leverantör
Orkla Care är en seriös och kvalitativ leverantör av olika typer av kosttillskott, sportnutrition och viktminskningsprodukter. Vi värdesätter högt vår trovärdighet och därför är vi certifierade enligt branschorganisationen Svensk Egenvårds riktlinjer ”Säkra kosttillskott till konsument”. Certifieringskriterierna har Svensk Egenvård tagit fram tillsammans med LRQA och de bygger på branschriktlinjerna för kosttillskott och för sport- och viktminskningsprodukter samt ett antal internationellt erkända livsmedelsstandarder. Orkla Care var ett av de första företagen i Sverige som har certifierades för kosttillskott, sport- och viktminskningsprodukter.

Certifieringen innebär att vi på Orkla Care åtagit oss ansvar att arbeta enligt fastlagda kriterier och att vi genom regelbundna kontroller granskas att vi vidmakthåller våra kunskaper och att vi fortfarande uppfyller kriterierna för den hårda certifieringen.

Certifieringen av ”System för säkra kosttillskott, Sport- och viktminskningsprodukter” är tidsbegränsad till en treårsperiod. Detta innebär att om vi vill fortsätta att vara en certifierad och kvalitetssäkrad leverantör kommer vi genomgå ytterligare en revision likt den vi genomgick när vi blev certifierade.

När det gäller vår Omega-3 är vi stolta medlemmar i Goed Omega-3 samt för Möller’s Tran även i den internationella miljöorganisationen Friends of the sea.

Konsumentkontakt

Orkla Care AB
Box 1336, 171 26 Solna
Besöksadress: Svetsarvägen 15

Telefon: +46 (0) 771 99 88 11

→ Frågor angående e-handel
→ Reklamation av produkt
→ Övriga frågor