• 16 SEP 14

  Axellus prisad som årets leverantör 2014 av hälsokedjan Life

  Genuint trevlig personal. Det var en del av motiveringen när Axellus Sverige, i helgen, utsågs till årets leverantör 2014 av hälsokostkedjan Life. Dessutom menade Lifes jury att Axellus – som stor leverantör – genom sin offensiva marknadsbearbetning har skapat stark och långsiktig tillväxt.

  Axellus Sverige blev utsedd till årets leverantör när hälsokostkedjan Life firade 20-års jubileum i Köpenhamn i helgen. Juryns motivering var:

  ” Stor leverantör som genom sin offensiva marknadsbearbetning skapat stark och långsiktig tillväxt. Utvecklat en klar kanalstrategi och har ett nära samarbete med Life som gynnar oss båda. Genuint trevlig personal ”

  – Jag är oerhört glad och stolt över att vårt arbete uppmärksammas på detta sätt. Vi uppskattar mycket samarbetet med Life och det är en riktig arbetsseger att vi ropades ut som årets leverantör. Ensam är inte stark utan framgång skapas tillsammans. Vilken resa vi har gjort på Life sista året. Tillsammans jobbar vi för ett friskare samhälle, säger Jens Engström, vd Axellus.

  Lifes titel ”Årets leverantör 2014” är ännu en av flera glädjande milstenar för Axellus sedan 2013 som började med att företagets nyponkapslar Litomove blev utsedda till ”Årets kosttillskott” av tidningen Hälsa. Därefter uppnådde företaget certifieringen ”Friend of the sea” för sin omega-3-fettsyra Möllers tran som också i år belönades med priset ”superior taste and quality” av det internationella kvalitetsinstitutet ITQI. Dessutom utsågs Axellus till ”Årets leverantör 2013” av Kronans Droghandel och Medstop.

  För mer information kontakta gärna
  Annika Hjerpe, kommunikationsdirektör, Axellus Sverige, telefon 08- 586 150 14, annika.hjerpe@axellus.se
  Jens Engström, vd, Axellus Sverige, telefon 08- 586 150 10, jens.engstrom@axellus.se

Arkiv