• 21 AUG 14

  Axellus- vi gör allt för att hitta de bästa råvarorna

  Hur håller vi oss friska, pigga och rörliga så länge som möjligt? För att hjälpa dig till en friskare och mer hälsosam livsstil satsar Axellus mycket på forskning och utveckling kring hälsa, motion och kosttillskott.

  Välkommen till vår monter G:21 på mässan för Apotek&Egenvård så berättar vi mer. Är du nyfiken så gå gärna in redan nu på www.axellus.se och titta på den nya filmen om oss.

  Axellus är en stor leverantör av olika typer av kosttillskott, sportnutrition och viktminskningsprodukter.
  I vårt ansvar ligger därför att satsa mycket på forskning och utveckling.

  Vi värdesätter vår trovärdighet och är certifierade enligt branschorganisationen Svensk Egenvårds riktlinjer ”Säkra kosttillskott till konsument”. Certifieringskriterierna har Svensk Egenvård tagit fram tillsammans med LRQA och de bygger på branschriktlinjerna för kosttillskott och för sport- och viktminskningsprodukter samt ett antal internationellt erkända livsmedelsstandarder. Axellus var ett av de första företagen i Sverige som certifierades enligt dessa nationella riktlinjer. Certifieringen innebär att vi på Axellus har åtagit oss ett ansvar för att arbeta enligt fastlagda kriterier och att LRQA regelbundet kontrollerar att vi uppfyller kriterierna för certifieringen.

  Välkommen till vår monter G:21 på mässan för Apotek&Egenvård så berättar vi mer.
  Är du nyfiken så gå gärna in redan nu på www.axellus.se och titta på den nya filmen om oss.

  Välkommen även på vårt seminarium om aktuell forskning i hälsans tjänst 3 september kl14.00- 16.00 i Sal M3, Kistamässan

Arkiv