produkt-huvud-activecare
Produktbilder

Active Care erbjuder ett sortiment av kosttillskott som har anpassats till olika behov vid olika perioder i livet.

Inom Active Care finns idag följande produkter som säljs i dagligvaruhandeln:

  • Active Care Fiskolja
  • Active Care MultiPlus
  • Active Care MultiPlus 50+
  • Active Care Magnesium Kalcium
  • Active Care Silica
  • Active Care Äppelcidervinäger

samt följande produkt som säljs i hälsofackhandeln:

  • Active Care Vitaminbjörnar

 

Active Care Fiskolja

Active Care Fiskolja 1000mg + E-vitamin innehåller endast naturlig fiskolja i triglycrid-form för optimalt upptag i kroppen. Omega-3 fettsyrorna tillhör gruppen essentiella fettsyror, det vill säga de måste tillföras kroppen från kosten. Active Care Fiskolja 1000mg + E-vitamin är en god källa för dessa fettsyror när tillskott behövs.

 

Active Care Multiplus

Active Care Multiplus för dig som vill vara säker på en kvalitetsprodukt under perioder när du behöver extra tillskott av vitaminer och mineraler.

 

Active Care MultiPlus 50+

Active Care MultiPlus 50+ är speciellt anpassad för dig över 50 år. Active Care MultiPlus 50+ innehåller extra tillskott av de viktiga vitaminerna och mineralerna, bland annat vitamin B och E samt selen och kalcium.

 

Active Care Magnesium + Kalcium

Active Care Magnesium + Kalcium är baserad på Dolomitkalk. Ett bra tillskott för dig som får i dig för lite mjölkprodukter, eller äter ensidig kost.

 

Active Care Silica

Active Care Silica är framtagen för de personer som önskar ett tillskott som bidrar till hårets tillväxt och hår, hud och naglars normala kondition. Den innehåller organiskt silicakomplex, åkerfräknepulver, tång och öljäst.

 

Active Care Äppelcidervinäger

Active Care Äppelcidervinäger är ett koncentrat framställt av äpplen. Äppelcidervinäger har använts under många århundraden.

 

Active Care Vitaminbjörnar

Active Care Vitaminbjörnar ger ett allsidigt komplement av vitaminer till den dagliga kosten för både vuxna och barn. 9 vitaminer i varje björn, med god smak av hallon, citron och blåbär. Vitaminbjörnar gör det enklare att ta vitaminer dagligen, både för att du inte glömmer att ta dem och för att de smakar gott.