produkt-huvud-maxim
Se reklamfilm Produktbilder Besök Maxim

 

Maximal kontroll

Med över 20 års erfarenhet av kosttillskott har våra näringsspecialister tagit fram ett optimalt sortiment för att hjälpa dig prestera maximalt, oavsett idrott eller träningsform. Men vi stannar inte där. Varje dag strävar vi efter att utveckla nya produkter för att hjälpa dig förbättra dina resultat.

  • Vi följer alla relevanta EU förordningar och nationella föreskrifter
  • Vi följer Orkla Food Safety Systems (OFSS)
  • Vi är stolt medlem i Svensk Egenvård.

Maxim bildades 1991 av den f.d. engelske cyklisten Steve Jennings. Med ett ovanligt visionärt sinnelag och ständig fokus på att uppnå de bästa resultaten utvecklade Steve den första så kallade energidrycken. Tillsammans med ett forskarteam vidareutvecklades denna genom ett samarbetade med proffscyklisten Chris Boardman som efterföljande år vann guld vid OS 1992, slog tre världsrekord och körde i gul ledartröja tre gånger under Tour de France.

Idag utvecklar, marknadsför och säljer Maxim sportkosttillskott i framför allt Skandinavien men finns även i ca 20 andra marknader runt om i världen. I Sverige har vi funnits sedan 1995.
Maxim har ett brett produktsortiment vilket gör det möjligt att sätta ihop rätt produkter för den enskilda individens sport och nivå. Alla produkter är utvecklade av näringsspecialister och bygger på atleters feedback och erfarenhet. Produktsortimentet innehåller produkter som är till för både de som tränar krävande konditionsidrotter och/eller hårda styrkefokuserade idrotter. Oavsett sport eller träningsform hittar konsumenten produkter som är anpassade att konsumeras före, under och efter träning/tävling.

Besök Maxim webbplats