Besök Möllers

 

Möller’s – vi gör allt för att hitta de bästa råvarorna

Prisbelönt omega-3 som har funnits sedan 1854
Möller’s är ett av Norges mest kända varumärken och grundades redan 1854 av apotekaren Peter Möller, Möller’s Tran är en flytande fiskolja baserad på norskfångad torsk och tillverkad i egna fabriker vid Lofoten. I Norge anses D-vitaminberikad fiskolja så viktigt att mödra- och barnavårdscentralerna gratis delar ut det till nyblivna föräldrar att ge sina barn i stället för enbart D-vitamindroppar som i Sverige.

Stränga kvalitetskontroller sörjer för den trygghet som kvalitetsmedvetna kunder förtjänar. Väljer du Möller’s omega-3-produkter kan du vara säker på många saker. Till att börja med får du i dig nyttig omega-3-fettsyra, både DHA och EPA, från fisk. Möller’s omega-3 har också hela 60 procent koncentration och 2013 certifierades Möller’s Tran av den internationella miljöorganisationen Friends of the Sea.

Möller’s Tran

Möller’s Tran är en unik kombination av omega-3-fettsyror från fisk samt från vitamin A, D och E som tas i flytande form.

Möller’s Dagliga

Möller’s Dagliga är kapslar med högkoncentrerad omega-3 samt A-, D- och E-vitamin. Möller’s Dagliga säljs på abonnemang vilket gör det enkelt att fortsätta med en god vana. Läs mer om Möller’s Dagliga på www.mollersomega3.se

Möller’s Total

Möller’s Total är ett mångsidigt kosttillskott med högkoncentrerade Omega-3-fettsyror, samtliga vitaminer och sex olika mineraler. Möller’s Total kommer med näring från havet. Vår fiskolja utvinns ur vild fisk. Fisken har levt ett rörligt och fritt liv djupt nere på havets kalla botten och är naturligt rik på fettsyrorna EPA och DHA.

Vad är Omega-3?

Det finns ett antal fleromättade och nyttiga fettsyror som kallas omega-3. Det finns olika sorters omega-3-fettsyror; DHA (dokosahexaensyra) och EPA (eikosapentaensyra) kallas ofta också fiskolja eftersom att de finns i fisk och skaldjur, medan ALA (alfalinolensyra) kommer från växtriket och finns i rapsolja, linfröolja och valnötter. Kroppen kan dessutom omvandla ALA till EPA och DHA i små mängder om det skulle behövas.

Fisk innehåller mycket av dessa nyttiga fettsyror och anledningen till det är att fisk äter alger som innehåller omega-3. En fisk äter ju dessutom andra fiskar och får på så sätt i sig en ännu mer fiskfettsyror. Om du vill få i dig mycket omega-3 så ska du äta fet fisk som makrill, sardin, sill, ansjovis och lax.