Besök Nutrilett

 

Nutrilett är snart ett 25 år gammalt varumärke

Sedan grundandet av en läkare 1989, har Nutrilett hjälpt tusentals av människor att nå deras viktmål!

Det hela startade som ett forskningsarbete om övervikt. Genom dessa undersökningar fann man att lågkaloripulver med sojaprotein kunde bidra till viktnedgång när det användes som en diet.

Undersökningarna fortsatte och med goda resultat. Det var tydligt att dessa typer av produkter var till fördel för behandling av personer med övervikt – och då var Nutrilett Very Low Calorie (VLCD) pulvret fött!

Sedan grundandet har så mycket som 20 kliniska studier gjorts på Nutrilett Very Low Calorie Diet pulver (numera kallat Nutrilett Quick Weight Loss). Studierna visar att Nutrilett Quick Weight Loss pulver hjälper dig att gå ner i vikt om det används enligt rekommendationerna.

Efter att ha genomgått en diet är vi medvetna om att det är svårt att behålla sin nya vikt och har därför tagit fram produkter för att hjälpa dig att kontrollera ditt kaloriintag efter en diet. Det är här Nutrilett bars och smoothies kommer in i bilden.

Barerna och smoothiesarna är perfekta att ha i träningsväskan eller handväskan, eller att köpa istället för en chokladkaka när du är på språng. Vi vet att smaken är viktig så vår prioritet är att göra så goda barer och smoothies som det bara går. En kundundersökning har också visat att vi faktiskt har de mest välsmakande mealbarsen i Norden! (Ipsos MMI Mars 2013)