produkt-huvud-nutrilett
Se reklamfilm Produktbilder Besök Nutrilett

 

Nutrilett är det ledande varumärket i Norden inom viktprodukter

Det är också det enda varumärket som har vetenskapligt stöd bakom sig. Hela 20 kliniska studier bevisar att Nutriletts viktnedgångsprodukter verkligen fungerar och är hälsosamma.

”Nutrilett VLCD innebär att man lägger energiintaget så pass lågt att viktnedgången blir påfallande och märkbar för individen, säkerheten blir hög.”
”Nutrilett är en seriös aktör som ses som referensprodukt inom VLCD.”
Källa: Nutrilett i klinisk praxis – en litteraturgenomgång december 2008.

Nutrilett erbjuder ett brett sortiment med välsmakande produkter inom snabb viktminskning och viktkontroll.

 

Snabb viktminskning

Med Nutriletts lågkalorimåltider Quick Weightloss Shake och Quick Weightloss Soups går du snabbt och säkert ned i vikt. Måltiderna bygger på den vetenskapligt testade VLCD-dieten, Very Low Calorie Diet.

 

Quick Weightloss Shakes

Nutrilett Shake är en pulverdryck som blandas med kallt vatten. Allt du behöver för att skaka ihop din måltid är en portionspåse Nutrilett, vatten och en Nutrilett-shaker eller en burk med lock. Häll gärna upp den släta drycken i ett fint glas så känns måltiden festligare. Nutrilett Shake smakar ungefär som milkshake, men är förstås oerhört mycket nyttigare. Nutrilett Quick Weightloss Shake finns i fyra uppskattade smaker: choklad, jordgubb, skogsbär och vanilj. En portion innehåller 110–112 kalorier.

 

Quick Weightloss Soup

Nutrilett Quick Weightloss Chicken eller Vegetable Soup är ett pulver som rörs ut i varmt vatten. En portion innehåller ca 120 kalorier.

 

Viktkontroll

Med Nutriletts produkter för viktkontroll är det enkelt att hålla matchvikten. Det finns två olika produkter: Smoothies och Bars. Båda finns i flera goda smaker och innehåller alla de vitaminer och mineraler som kroppen behöver.

 

Nutrilett Bars

Nutrilett Bars är välsmakande bars som ger lagom tuggmotstånd. Perfekt att ha liggande i skrivbordslådan, i väskan eller i bilen. Då har du alltid ett sunt mellanmål eller en snabb ersättning för lunch eller middag nära till hands.

Nutrilett Bars innehåller 212– 231 kalorier och alla vitaminer och mineraler som du behöver.

 

Less sugar Smoothies

Nu innehåller Nutrilett smoothies 30 % mindre socker!
Nutriletts nya smoothies har kvar sin goda smak och är speciellt framtagna för att minska sockerinnehållet med 30 %.

Nutrilett smoothies innehåller rätt sammansättning av alla näringsämnen som du behöver för att gå ner i vikt – de innehåller högkvalitativt protein, fibrer och rätt sammansättning av snabba och långsamma kolhydrater för att hålla din blodsockernivå stabil över tiden.

 

Nutrilett Protein Shape

Nutrilett Protein Shape proteinbarer, proteindrickor och shake är speciellt utvecklade för att forma och tona kroppen.

Produkterna ger kroppen en hög halt av protein – som är känt för att bidra till upprätthållandet av muskelmassan. De kan användas i samband med träning eller som ett hälsosamt mellanmål.